Jouw kind is je spiegel. Hij of zij laat precies zien wat er in jou leeft.

Ouders en kinderen zijn met elkaar verbonden. Wanneer je kind ergens in vastloopt raakt jou dat als ouder. Dit werkt andersom ook zo. 

Net zoals wij alles geven voor het geluk van onze kinderen, geven zij ook alles voor ons. Ze willen dat wij het beste uit onszelf halen. En daar ligt een kans voor ons als ouder.

Met een Kindertolk traject kan ik je helpen op een liefdevolle manier dichter bij jezelf te komen. Als Kindertolk vertaal ik jouw verhaal over het gedrag van je kind terug naar jou. 

Je krijgt inzicht in jezelf en je helpt hiermee jezelf én je kind. Je leert te zien hoe het spiegelen van je kind werkt en waar jij bij jezelf nog aandacht aan mag geven. 

Ben jij er klaar voor om in de spiegel te kijken en de boodschap van je kind te ontvangen?


Het kindertolk traject bestaat uit drie afspraken. Tijdens het eerste gesprek doe jij je verhaal over jouw kind en het gedrag wat jou bezig houdt. In het tweede gesprek ontvang je de terugkoppeling en is het verhaal voor je vertaald. Het derde gesprek is het follow-up gesprek waarbij we bespreken hoe het nu gaat met jou en je kind en wat je eventueel nog nodig hebt.


If there is anything that we wish to change in the child, we should first examine it and see whether it is not something that could better be changed in ourselves - C.G. Jung


Bij Lianne heeft een licentie om te werken volgens de PresentChild Methode®