Ik begeleid gezinnen naar meer rust, verbinding en harmonie. 

Soms lopen kinderen vast en weet jij als ouder niet meer wat te doen. Of jij als ouder bent uit balans gebracht en wordt getriggerd door gedrag van je kind.

Hoe zou het voor jou als ouder zijn als je weet wat JIJ kunt doen, zodat je kind minder worstelt met bepaalde emoties of situaties? 

Ouders en kinderen zijn met elkaar verbonden. Wij reageren op onze kinderen en onze kinderen reageren op ons. Je kunt het zien als een mobiel; wanneer één van de poppetjes gaat wiebelen, gaan de anderen ook wiebelen. Wanneer je kind iets laat zien in gedrag/emoties kan het goed zijn dat het aan het wiebelen is en ergens op reageert. 

Ik ga met jou als ouder onderzoeken wat er echt speelt. Ik werk vanuit bewust ouderschap en kijk naar het gezin als samenhangend geheel. We kijken ook naar het gezin waar jij vroeger in opgegroeid bent. Jouw 'mobiel' van vroeger. 

We gaan anders kijken naar het gedrag van je kind door te leren over je kind als spiegel en de werking van het familiesysteem. Wanneer jij als ouder inzichten gaat krijgen, in verbinding komt en er iets verandert, werkt dit automatisch ook door naar je kind(eren). De mobiel komt weer in balans.

Voor een kind is het heel waardevol om begeleid te worden door iemand zonder oordeel en mening, die er voor hem/haar is als onafhankelijke partij en oprechte aandacht en steun te geven heeft. Vaak is de begeleiding bij jou als ouder echter doorslaggevend in het proces. Ik begin dus altijd te werken met jou als ouder. 

Jezelf als moeder en als mens ontwikkelen is het mooiste cadeau dat je jezelf én je kind kunt geven. Wanneer jij groeit, groeit je kind met je mee. 


Wees de verandering die je wilt zien bij je kind